Dayanıklılığınızı ve İş Sonuçlarınızı İlerletmek İçin Varız...

Misyonumuz

Organizasyonların daha dayanıklı, daha üretken, daha başarılı olma kapasitelerine artırabilmelerine  yardımcı olan bilimsel  temelli  programlar geliştirmek ve sunmak.

Misyonumuz bizi H&M, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Bahçeşehir Üniversitesi ve daha pek çok şirket için tercih edilen eğitim ortağı yaptı.

 

 

Biz, bir organizasyona bakıp bir krizle karşılaştığında nasıl cevap verebileceğini anlamak üzere çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda  dayanıklılık kapasitesini ölçebileceğimiz göstergeler  ile firmaların check-up’ını  yapıyoruz, gelişim alanlarını listeliyoruz, ve geliştirmeleri  için stratejiler oluşturmalarını ve uygulamalarına destek veriyoruz.  .

Bizim için ne dediler?

  • Neslihan Hanım ve Erol Bey, çalışma öncesi bizlere şirketlerimizi sorgulayan bir anket paylaşmıştı. Bu anket yoluyla tüm katılımcılardan aldıkları verileri son derece etkili değerlendirip çalışmada Kurumsal dayanıklılık ve Şirketlerimizi nasıl değerlendirdiğimiz konularına değişik bakış açıları ortaya koydular.

    Çalışma sonuda, belki de hepimizin aklında olan bazı soruları daha somut bir şekilde kendi gerçeklerimiz doğrultusunda yeniden şekillendirmek konusunda önemli bir yol katetmiş olduğumuzu
    farkettik.

    Bence çok yaralı bir çalışma oldu.

    Kendilerine teşekkür ederim.

    Harri Yaffe
    Kurucu Ortak
  • Değişken, belirsiz, karmaşık ve muğlak bir dönemin yaşandığı günümüzde, şirketimizin bu karmaşık ve hızla değişen ortamda zorlukları ve krizleri tahmin etmekte yetersiz kalmaması, yaşanılan zorluklar karşısında esneyerek kendine gelip toparlanması ve güçlenmesi için Neslihan İlci Özmert ile iletişime geçtik. Bu bağlamda, 10 Mayıs 2020 tarihinde Yönetim Kurulu olarak şirketimize özel bir Kurumsal Dayanıklılık seminerine katıldık.
    Söz konusu seminer esnasında gerçekleştirilen kısa bir anket çalışması ile, şirketimizin dayanıklılığı ile ilgili hızlı bir fotoğraf çekildi ve sonuçları yönetim kadromuz için çarpıcı oldu. Bu sayede varlık amacımız ve değerlerimiz ile durumsal farkındalığımız hakkında bir daha düşünmemiz mümkün oldu.

    Yönetim kadromuza ve şirketimize sağladığı katkılar için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    Sevda Kayhan Yılmaz
    Yönetim Kurulu Başkanı
  • “Gerçekleşen bu atölyede   kavramına sistematik bir bakış açısı geliştirmemiz gerektiği anlatılırken; yaşadığımız bu çağda olası kriz senaryolarında ve belirsizlik durumlarında atılacak adımları netleştirmek gibi proaktif bir yaklaşımı kurum olarak benimsememiz gerektiği çok net bir şekilde yapılan ölçümleme aracı ve atölye çalışmaları ile aktarıldı.”

    Ekin Uluışık
    Sürdürebilirlik Departmanı